Risotto med svampe og kål

risotterice

I denne ret kan du erstatte grønkål med grønne asparges, som smager fuldstændig fantastisk.

  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 1 fed knust hvidløg
  • 350 g. arborio ris (risotto ris)
  • 4 spsk. hvidvin
  • 1 l. grønsagssuppe
  • 200 g. grønkål
  • 100 g. svampe efter eget valg
  • 50 g. revet parmesan ost
  • Salt og peber

Varm olivenolien i en stor pande og steg løg og hvidløg i 2-3 min. og tilføj svampene. Tilføj risene og steg i 1 min. Tilføj vinen og reducer til det halve. Tilføj lidt suppe gradvist indtil risene er færdige og væsken er absorberet. I mellem tiden dampes grønkålen i 5 min. og tilføjes til risottoen med friskrevet parmesan. Stir-fry det og det er klar til servering.

Velbekomme.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::