Pasta med svampe

pastatomatrec

  • 250 g. spirulina pasta
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 150 g. shiitake svampe, tyndt skåret
  • 100 g. maitake svampe
  • ¼ tsk. timian
  • ¼ kop hvidvin
  • 140 g. marinerede artiskokhjerter, drænet og hakket
  • 2 spsk. kapers (du kan undlade kapers, hvis du ikke kan lide dem)
  • Frisk basilikum

Kog vand og tilføj lidt salt – kog pastaen til den er al dente. Varm olivenolien i en stor pande. Svits hvidløg og løg indtil de bliver aromatiske. Øg varmen til medium og tilføj svampene og timian. Sauter indtil svampene starter med at blive bløde. Tilsæt vin og lade det simre i 2 min. Rør artiskokker og kapers i retten og lad simre i yderligere 2-3 min. Hæld svampe blandingen over pastaen og server med frisk basilikum på toppen.

Velbekomme.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::