Linsesuppe

lentils

  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 1 gulerod i skiver
  • 1 l. grønsagsbouillon
  • 1 kop tørret linser
  • ¼ tsk. tørret timian
  • 2 laurbærblade
  • 1 spsk. gurkemeje
  • Salt og peber

I en stor gryde sauteres løg og gulerødder i olivenolien i 3-5 min indtil løgene bliver klare. Tilføj grønsagsbouillonen, linser, timian, laurbær, salt og peber.

Reducer varmen og lad retten simre. Læg låget på og lad det simre indtil linserne er bløde, ca. 45 min. Fjern laurbærbladene og retten er klar.

Velbekomme.

Tilbage til opskrifter



Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::