Spinat med østershatte

spinachdish

  • Olivenolie
  • 3 fed hvidløg, knust
  • 1 løg, finthakket
  • 1 spsk. gurkemeje
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 3-4 stk. østershatte i skiver, friske foretrækkes

Olivenolien varmes op på en pande. Hvidløg og løg sauteres til de er blanke. Gurkemeje og peber røres i og det hele sauteres i et par minutter på panden, hvorefter spinaten tilsættes. Spinaten skal ikke tilberedes mere end 3 -4 min. I mellemtiden på en anden pande tilberedes svampene i ca. 5 min ved lav varme.
Svampene vendes med spinaten og serveres straks. Retten i sig selv er en let anretning, men kan nemt laves til et hovedmåltid ved at tilsætte broccoli, tofu og bønner, hvorved der også tilføjes protein til retten.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::