Perlebygsalat

barley

  • 1 1/2 dl perlebyg
  • 1 1/2 spsk. bredbladet persille
  • 4 tørrede abrikoser, hakket
  • 1/2 rød peberfrugt, finthakket
  • 1 lille håndfuld rosiner
  • 1 lille håndfuld pinjekerner
  • 2 spsk. hvid balsamico eddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber
Perlebyg koges efter anvisning på posen. Lad det efterfølgende køle af, før resten af ingredienserne kommes i. Balsamico, olivenolie, salt og peber blandes sammen, og vendes i perlebygsalaten. God appetit!




Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::