Porre- og blomkålssuppe

 cauliflower
  • 1 løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1/2 blomkål
  • 1 porre, i skiver
  • 1/2 l grønsagsbouillon
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. karry pulver
  • 1 spsk. olivenolie
  • Frisk timian
  • Muskatnød
  • Salt og peber

Kom olie i en gryde over medium varme. Rør løg, gurkemeje, karry pulver og hvidløg. Når løgene er bløde, tilføjes blomkål og porre. Lad det steg i et par minutter. Tilsæt bouillon og skru ned til lav varme, og lad suppen simre, indtil grønsagerne er bløde. Hæld suppen over i en blender. Blend suppen helt glat. Rør timian, muskatnød, salt og peber i. Serveres med ristet fuldkornsbrød til.



Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Sidste nyt i bloggen


Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::