Kalkun lasagne med ost
- 400 g hakket kalkunkød
- 100 g baby spinat
- 2 gulerødder, revet
- 1 mellemstort løg, hakket
- 2-3 fede hvidløg
- 1 spsk. basilikum, hakket
- 1 spsk. persille, hakket
- 1 dl grøntsags boulion
- 1 ds hakket tomater
- 1 ds tomatpure
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 50 g revet ost (gratinerings ost eller parmasan)
- fuldkorns lasagne plader
Løg, hvidløg og gulerødder svitses sammen med olie, i en gryde i et par minutter. Kødet tilsættes og brunes. Spinat og de øvrige ingredienser tilsættes. Smag til med salt og peber. Lad sovsen småkoge i ca. 15-20 min. Ovnen forvarmes til 200 grader.
Der hældes et lag sovs i et ildfast fad efterfulgt af et lag lasagne plader, gentag til alt sovsen er brugt. Drys et tyndt lag revet ost på til sidst. Lasagnen kommes i ovnen i 30-35 min. Lad den gerne stå i 5-10 min inden servering.
Tilbage til opskrifter