Kalkun lasagne med ost

  • 400 g hakket kalkunkød
  • 100 g baby spinat
  • 2 gulerødder, revet
  • 1 mellemstort løg, hakket
  • 2-3 fede hvidløg
  • 1 spsk. basilikum, hakket
  • 1 spsk. persille, hakket
  • 1 dl grøntsags boulion
  • 1 ds hakket tomater
  • 1 ds tomatpure
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 50 g revet ost (gratinerings ost eller parmasan)
  • fuldkorns lasagne plader
Løg, hvidløg og gulerødder svitses sammen med olie, i en gryde i et par minutter. Kødet tilsættes og brunes. Spinat og de øvrige ingredienser tilsættes. Smag til med salt og peber. Lad sovsen småkoge i ca. 15-20 min. Ovnen forvarmes til 200 grader.

Der hældes et lag sovs i et ildfast fad efterfulgt af et lag lasagne plader, gentag til alt sovsen er brugt. Drys et tyndt lag revet ost på til sidst. Lasagnen kommes i ovnen i 30-35 min. Lad den gerne stå i 5-10 min inden servering.

Tilbage til opskrifter


Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::