Kalkun wok med grøntsager

  
  • 350 g kalkunkød i tern
  • 1 fennikel
  • 150 g gulerødder
  • 100 g chimini champignon
  • 1 peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • 1 lille bdt. frisk timian
  • 1/4 chili
  • 3 skiver ingefær, finthakket
  • 3 spsk. sojasauce
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
 
Skær fennikel, gulerødder, peberfrugt, champignon, forårsløg og chili i strimler. Varm en wok op og brun kødet i olien og stir fry indtil kødet er blevet lyst. Tilsæt grøntsagerne, ingefær, hvidløg og chili, timian og steg et par minutter. Tilsmag retten med soya, salt og peber efter behag. Serveres med kogt grov bulgur.

Tilbage til opskrifter


Kræft årsag til flest dødsfald

Igennem mange år har hjertekarsygdomme været den hyppigste dødsårsag i Danmark, men nylig statistik fra Sundhedsstyrelsen viser, at kræft nu er den sygdom, som er årsag til flest dødsfald i Danmark.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::