Kalkun wok med grøntsager

  
  • 350 g kalkunkød i tern
  • 1 fennikel
  • 150 g gulerødder
  • 100 g chimini champignon
  • 1 peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • 1 lille bdt. frisk timian
  • 1/4 chili
  • 3 skiver ingefær, finthakket
  • 3 spsk. sojasauce
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
 
Skær fennikel, gulerødder, peberfrugt, champignon, forårsløg og chili i strimler. Varm en wok op og brun kødet i olien og stir fry indtil kødet er blevet lyst. Tilsæt grøntsagerne, ingefær, hvidløg og chili, timian og steg et par minutter. Tilsmag retten med soya, salt og peber efter behag. Serveres med kogt grov bulgur.

Tilbage til opskrifter


Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::