Spicy rødbedesuppe

beetrootveg

  • 600 g rødbede
  • 1 porre
  • 1 stilk bladselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 laurbærblade
  • 1 l grønsagsbouillon
  • 1 lime frugt
  • 1 chili
  • timian, salt og sort peber
  • Evt. bredbladet persille
Skær rødbeder og porre i mindre stykker. Hak hvidløg og chili fint. Opvarm olien i en gryde. Sauter grøntsagerne og hvidløg uden, at de tager farve. Tilsæt bouillon, timian, chili og laurbærblade. Lad retten simre under låg i ca. 40 minutter, til rødbederne er møre. Fjern laurbærbladene. Blend suppen. Tilsæt lime juice. Smag til med salt og peber. Server suppen med brød og hakket bredbladet persille. Spis evt. groft brød til suppen.

Velbekommen.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::