Kost og forebyggelse af kræft - er der en sammenhæng?


Der er ingen tvivl om, at studiets styrke ligger i det store antal af mennesker, men begrænsningerne ligger i deltagernes subjektive vurdering af kosten i det foregående år samt varigheden af studiet herunder hvad de spiste før studiet startede. Kan du måske huske dine kostvaner de sidste 24 måneder?

Betyder det, at kosten er ligegyldig i relation til at forebygge kræft? Skal du droppe frugt og grønt, fordi det MÅSKE ikke forebygger kræft i så høj grad, som vi troede? Nej absolut ikke – efter min mening. Kosten er naturligvis ikke den eneste faktor, som forebygger kræft, men kosten spiller en rolle og er en medvirkende faktor både som forebyggende element og i kampen mod kræften. For mit vedkommende er den videnskabelige evidens og min egen erfaring på området stadig tilstrækkelig til, at jeg vælger at være proaktiv – jeg får mere energi i min hverdag og på den lange bane prøver jeg at være et skridt foran diverse livsstilssygdomme. Der er ingen garantier, men hvad vælger du?  

 



Tobaksrøg er kræftfremkaldende

Mindst 40 forskellige stoffer i tobaksrøg er med sikkerhed ved er kræftfremkaldende.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::