Nye resultater

resultsblog

Vi har modtaget resultaterne. Resultaterne fra scanningerne gav os nogle positive nyheder og ikke overraskende nogle negative nyheder. På den positive side så er intet ændret især med den primære tumor, leveren og de vitale organer. Disse nøgleområder i min krop er stadig på lavt blus i forhold til kræften og alle andre vitale organer viser ingen tegn på sygdom. De 2 nye områder som krævede kemoterapi har tilsyneladende ikke ændret sig. Det leder os til at tro, at den gamle kemococktail muligvis har mistet noget af dens effekt. Efter 6 uger med den gamle kemoterapi har vi derfor besluttet at prøve en ny kemococktail i 8 uger med start den 12. maj.


Bivirkningerne ved den nye kemo skulle være færre, men jeg er stadig lidt træt. Men det skal ikke stoppe mig. Jeg er faktisk lidt begejstret for at prøve noget nyt. I højere grad end før tænker jeg og føler jeg ”GAME ON”!

Når jeg ser på det overordnede billede så har jeg været igennem 4 ugers stråling, umiddelbart efterfulgt af 6 ugers kemoterapi og nu starter vi på 8 uger med ny kemoterapi. Så det overrasker mig ikke at jeg er lidt træt…

Min skulder synes at være i bedring og jeg får mere søvn i min seng. Selvom udsigten fra min lænestol er smuk, så må jeg indrømme, at sengen er mere komfortabel.

Samlet set så hjælper alle anticancer rutinerne meget. De 4 små er for mig nøgleelementer i kampen mod kræften og de spiller alle en stor rolle. Fra et ernæringsmæssigt synspunkt så er det en kombination af at spise de sunde fødevarer og holde sig fra de usunde fødevarer. Den traditionelle medicin er naturligvis den største kriger, men jeg ved at disse supplerende anticancer nøgleelementer gør en forskel og jeg kan lide det! 

 Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::