Calvin MacDonaldNye resultater
19.05.2010 12:30:02

resultsblog

Vi har modtaget resultaterne. Resultaterne fra scanningerne gav os nogle positive nyheder og ikke overraskende nogle negative nyheder. På den positive side så er intet ændret især med den primære tumor, leveren og de vitale organer. Disse nøgleområder i min krop er stadig på lavt blus i forhold til kræften og alle andre vitale organer viser ingen tegn på sygdom. De 2 nye områder som krævede kemoterapi har tilsyneladende ikke ændret sig. Det leder os til at tro, at den gamle kemococktail muligvis har mistet noget af dens effekt. Efter 6 uger med den gamle kemoterapi har vi derfor besluttet at prøve en ny kemococktail i 8 uger med start den 12. maj.Tags:

Kommentar 383 | Læs mere…


 
Livet går op og ned
10.05.2010 09:13:03

upsanddowns

Den seneste tid har været en blandet pose bolsjer. Jeg har ikke været helt på toppen og jeg har haft nogle problemer med at sove. Årsagen til min udfordring med at sove stammer fra en gammel skulderskade, som jeg egentlig har holdt nede ved at styrke muskelvævet omkring skulderen, men i forbindelse med min kræftbehandling har strålingen ødelagt muskulaturen og en bivirkning ved behandlingen er netop tab af muskelmasse. Så hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg ikke sovet godt en eneste nat siden behandlingen startede for lidt over en måned siden. Smerten er ikke voldsom og føles faktisk kun som 2-3 på en skala fra 1-10, men når man prøver at sove, så er det nok til at holde en vågen. Sovemiddel og smertestillende medicin har kun hjulpet marginalt. Jeg har sovet i en lænestol og har sovet flere timer i stolen end i min seng. Lænestolen muliggør en mere oprejst stilling, som reducerer smerten.Tags:

Kommentar 1051 | Læs mere…


 
På højre side af medianen
10.05.2010 09:11:18

meridian

Chris gav mig en kopi af denne figur, som han havde fundet i David Servan-Schreibers bog "Anticancer – a new way of life". Figuren er inspireret af Stephan Jay Gould. Den primære pointe i denne figur er, at den gennemsnitlige overlevelseskurve kun er et gennemsnit. Halvdelen af mennesker med kræft lever kortere end gennemsnittet og den anden halvdel lever længere. Dette var en inspiration for mig, især taget i betragtning af, at min overlevelseskurve var en anelse værre end den ovenstående figur. Chris forklarede mig, at overlevelseskurven har en "lang hale" på den højre side af medianen. Det betyder, at nogle mennesker trodser oddsene og de strækker halen helt ud til højre og de bliver "outliers". Chris og jeg besluttede, at vi ville gøre alt hvad vi kunne for at blive "outliers". Takket være Chris havde jeg allerede 6 år tidligere ændret min livsstil herunder daglig træning, jeg stoppede med at drikke og jeg har aldrig røget, så jeg skulle ikke radikalt ændre mine daglige handlinger for at komme på den højre side af medianen. Men jeg var nødt til at lære meget mere om hvad der skulle til for at øge mine chancer for at komme på den højre side af medianen. Jeg skulle lave en del ændringer i relation til min kost og jeg skulle kæmpe en kamp for at fastholde motivationen og lysten til at blive ved med at træne under kemoterapien samt at finde strategier for at fastholde det positive sind, selvom jeg var blevet fortalt, at mit liv meget snart ville ende.Tags:

Kommentar 456 | Læs mere…


 
Tilbageblik
28.04.2010 04:56:16

heinsight

Da jeg så dokumentaren, bragte det mig tilbage til den tid, hvor jeg fik min kræftdiagnose. Følelserne var overvældende og diagnosen var ødelæggende for min familie og jeg selv. First things first – hvis du er i samme båd som jeg med en kræftdiagnose, så prøv at komme videre og væk fra følelserne af vrede og benægtelse. Bevæg dig mod ACCEPT af sygdommen. Det giver dig et bedre udgangspunkt for effektivt og aggressivt at kunne kæmpe med ALT hvad du har lært.Tags: Ernæring | Cancer | Game On | Motion

Kommentar 423 | Læs mere…


 
IDOBlog - blog for joomla 1.5


Kræft årsag til flest dødsfald

Igennem mange år har hjertekarsygdomme været den hyppigste dødsårsag i Danmark, men nylig statistik fra Sundhedsstyrelsen viser, at kræft nu er den sygdom, som er årsag til flest dødsfald i Danmark.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::