Chris MacDonaldTak!
09.08.2010 08:16:54

CalChris1

Kære alle - 1000 tak for alle jeres venlige ord og tanker til min familie og jeg i en svær tid. Jeg har læst og oversat alle jeres hilsner for min familie og vi takker jer af hele hjertet. TAK!

Stay Strong.

Chris Tags:

Kommentar 440 | Læs mere…


 
Det har været et smukt liv...
30.06.2010 05:47:29

calprofile

”Det har været et smukt liv. Jeg forventer, at døden måske er ligeså smuk. Jeg er ikke bange for at dø, kun nysgerrig. Jeg har det ok med denne proces eller er jeg blot i dyb fornægtelse”. Cal MacDonald 2 dage før sin død.Tags:

Kommentar 774 | Læs mere…


 
Vi er ved at tabe krigen
26.06.2010 23:41:23

 

heinsight

Vi har fra starten vidst, at vi kæmpede for at vinde så mange slag som muligt. Men at vi på lang sigt ville tabe krigen. Vi havde aldrig forventet, at vi ville være i stand til at holde skansen så længe, som vi har. Vi føler os så heldige, at Cal så længe har kunnet kæmpe imod alle odds. Desværre er vi nu på vej ind i den sidste fase af hans kamp. For godt 3 måneder siden, dukkede to mindre svulster op i Cals mave efter 10 måneders total remission. Hans lever og de andre områder, hvor den oprindelige fase 4-kræft sad, var stadig kræftfri. Så Cal gik tilbage på den kemo, som han blev taget af, da han blev kræftfri i juli sidste år. Men efter tre behandlinger viste en scanning, at svulsterne ikke blev påvirket af kemoen. Det indikerede, at svulsterne enten var en helt ny type, eller at det var metastaser fra hans oprindelige kræft, som havde udviklet resistans over for kemoen.Tags:

Kommentar 726 | Læs mere…


 
Kost og forebyggelse af kræft - er der en sammenhæng?
20.05.2010 06:38:41

goodfoodblog

Kort tid før programmet ”Fuck Cancer” blev vist på DR2 udkom der en videnskabelig artikel som satte spørgsmålstegn ved sammenhængen mellem kræft og kost. Her kan du læse et kort referat af studiet:


Det var et kohortestudie som omfattede 478.478 mænd og kvinder i alderen 25-70 år fra Europa. Ved forsøgets start i januar 1992 foretog holdene bag undersøgelsen forskellige målinger for udgangspunktet herunder blandt andet deltagernes kostvaner via et spørgeskema, hvor deltagerne skulle huske 12 måneder tilbage og gengive deres kostvaner. Ydermere gennemførte 8 % af deltagerne et spørgeskema, hvor de skulle gengive de sidste 24 timers kostvaner. I december 2000 gentog man alle disse målinger. Efter 8,7 år havde 30.604 personer fået kræft og gennemsnitlig spiste deltagerne 170 g. frugt om dagen og gennemsnitligt 134 g. grøntsager om dagen (naturligvis med nationale variationer). Herefter kiggede man på deltagernes kostvaner sammenholdt med udviklingen af kræft. Indeværende studie fokuserede ikke på udvalgte kræftformer eller kostvaner. I studiet fandt man en signifikant sammenhæng mellem kost og kræft, men dog i ringere grad end man tidligere har troet. I indeværende studie ville man kunne forebygge 2,6 % af kræfttilfældene hos mænd og 2,3 % af kræfttilfældene hos kvinder, hvis de spiste 150 g. frugt eller grøntsager mere om dagen. Studiet påviser altså den potentielle forebyggende effekt af kost i relation til kræft og ikke kostens betydning, når man har fået kræft.Tags:

Kommentar 880 | Læs mere…


 
Hvorfor Fuck Cancer?
03.05.2010 05:44:04

fuckcancerblog

Før programmet ”Fuck Cancer” blev vist på tv fik jeg en mail fra en person, som havde set traileren til programmet. Jeg lader naturligvis personen være anonym, men jeg føler, at det er et relevant spørgsmål og kommentar. Jeg føler også, at mit svar er relevant. Derfor har jeg valgt at bringe det her på min blog, så andre med samme spørgsmål eller følelse, har mulighed for at få indblik i mine perspektiver.Tags:

Kommentar 654 | Læs mere…


 
IDOBlog - blog for joomla 1.5


Kost mod kræft

Forskningen viser, at der er en velbegrundet mistanke om kostens betydning for udvikling af kræft.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse)

Bøger

Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::